Kiirem info teenuste kohta:

AS-i TJT ja OÜ Metrotec koostöö parandab oluliselt jäätmeveoteenuse kvaliteeti

AS-i TJT ja OÜ Metrotec koostöö parandab oluliselt jäätmeveoteenuse kvaliteeti

AS-i TJT eesmärk on pakkuda oma klientidele efektiivseid ja uuenduslikke jäätmekäitluslahendusi, seega otsime järjepidevalt võimalusi, kuidas oma teenuseid täiustada. Selles protsessis on meie üks olulisemaid partnereid OÜ Metrotec, kelle kaasaegsed tehnoloogiad võimaldavad meil pakkuda klientidele tõhusat veoteenust ja kvaliteetset klienditeenindust. Koostöös OÜ-ga Metrotec viime jäätmekäitlusteenuse uuele tasemele.

Marsruutide optimeerimine ja masinate hoolduse jälgimine

Koostöö Metroteciga on märkimisväärselt parandanud meie prügiveokite jälgimisprotsessi. Tänu Metroteci paigaldatud anduritele saame jälgida veokite liikumist reaalajas ja optimeerida marsruute. Lisaks saame Metroteci tarkvara abil jälgida sõidukite hooldusvälpasid ning talletada remonditööde ajalugu. See võimaldab hoida sõidukid pidevalt parimas tehnilises seisukorras ja seeläbi vähendada remondikulusid. Tänu nendele lahendustele saame pakkuda klientidele kiiremat, tõhusamat, töökindlamat ja keskkonnasäästlikumat teenust.

Reaalajas jälgitav autode kasutus

Koostöös Metroteciga jälgime autode kasutust, sealhulgas läbisõitu, kütusekulu ja tööaega. Nii saame kütusekulu efektiivsemalt hallata ning tagada selle vastavuse kütusearvetele. Lisaks aitab autode kasutuse jälgimine ennetada võimalikke kütusevargusi ja annab kindluse, et ettevõtte ressursse kasutatakse otstarbekalt ja säästlikult. Samuti aitab süsteem tõhusamalt arvestada ekipaažide tööaega ning tagada, et kõik toimingud vastaksid ettevõtte kehtestatud ajakavale ja oleksid efektiivsed.

Konteinerite tühjendamise arvestus

Metroteci konteinerite tõstmiste arvestus annab reaalajas ja konteineri täpsusega ülevaate konteineri tühjenduse toimumisest ja ajast. See võimaldab klienditeenindusel operatiivselt jälgida ekipaažide töövoogu, reageerida kiiresti kliendi muredele ja anda täpseid vastuseid näiteks teenuse osutamise aja ja koha kohta. Sellise info reaalajas kättesaadavus võimaldab analüüsida tõstmiste sagedust, tööaega ja ressursikasutust ning suurendab seega teenuse läbipaistvust ja aitab optimeerida tööprotsesse.

ESG ja CO2 jalajälg

Meie tegevuse oluline osa on jätkusuutlikkus ja keskkonnamõju jälgimine. Tänu Metroteci lahendustele suudame koguda täpseid algandmeid meie veokite kütusekasutuse, läbisõidu ja CO2 heitmete kohta. See võimaldab meil täita ESG nõudeid ja pakkuda läbipaistvat aruandlust meie keskkonnamõju hindamiseks.

Koostöö, millest võidavad kõik Metroteci innovaatilised lahendused võimaldavad AS-il TJT pakkuda klientidele veelgi paremat ja tõhusamat teenust. Tänu veokite täpsele jälgimisele ja tööprotsesside optimeerimisele saavad meie kliendid nautida kiiremat teenindust ja lühemaid ooteaegu. Koostöö Metroteciga on suurepärane näide sellest, kuidas innovatsioon ja usaldusväärsus käivad käsikäes, pakkudes parimaid võimalikke lahendusi nii töötajatele kui ka klientidele.